Obs! Du bruker en svært gammel nettleser. Vi anbefaler å laste ned en moderne nettleser,
f.eks Mozilla Firefox, slik at du kan få en best mulig opplevelse av våre nettsider.
Nordic Records

Nordic Records tilbyr

Nordic Records Star

Erfaring

Ansatte i Nordic Records innehar kunnskap og erfaring på alle sentrale områder av platebransjen. Selskapet tilbyr artister trygghet gjennom karrierehåndtering og forvalter deres åndsverk ut på beste måte. Nordic Records kan fungere som en rådgiver, sparringspartner eller fullblods plateselskap avhengig av artistens ambisjoner og ståsted. Våre ansatte har erfaring fra major -og indieselskap, produksjon, låtskriving, platebutikk, salg, markedsføring, radio og nettmedier.

Nordic Records Star

Fleksibilitet

Mindre rigide rammer og muligheten til å skreddersy egen avtale betyr at du som artist kan benytte vår kunnskap der behovet er størst. Vi kan tilføre profesjonalitet i alle nødvendige ledd av din karriere, men tar samtidig hensyn til artistens ønsker og målsetting. Selskapets drift og organisasjon fører til at vi kan reagere raskere enn de aller fleste, og tilby avtale etter skreddersøm; en fleksibilitet våre artister setter ekstra høyt.

Nordic Records Star

Eksport

Vi jobber spesielt med tanke på eksport av våre artister digitalt, og etter ekstra fokus på Sverige og USA hadde vi i 2013 et snittsalg på 16,2 % i Sverige og 9,2 % i USA av våre artister. Land vi ser helt konkret på nå i tillegg til Norge, Sverige og USA er England, Frankrike og Tyskland.

Nordic Records Star

Nordic Night

Nordic Night er et konsept hvor både nye og etablerte artister får vist seg frem live. Nordic Night blir filmet med seks kameraer (tre låter av hver) og lyden blir innspilt direkte fra mikseren, og mikset og mastret i etterkant. Dette skal vi produsere til en gunstig pris sammen med våre sponsorer.

Nordic Records Star

Utradisjonell aktør

Nordic Records er en utradisjonell aktør i en tradisjonell bransje. Vi er digitale positivister og arbeider ut i fra en målsetting som gir deg de beste forutsetninger til å lykkes. Et samarbeid med Nordic Records gir deg et solid fundament i bunn og muligheten til å videreutvikle din musikk, ditt marked og nedslagsfelt.

Nordic Records Star

Digital og fysisk distribusjon

Nordic Records er nå på jakt etter nye artister som vil være med på vår positive utvikling. Det eneste kriteriet vi setter er at vi i selskapet må like det vi gir ut, og vi må se et marked. Hvis vi gjør det er vi åpne for å gi en digital distribusjon og forsøk på å utnytte musikken uten andre kostnader enn % av omsetningen. Vi tilbyr også fysisk distribusjon gjennom Musikkoperatørene.

Nordic Records Star

Mediehåndtering

Nordic Records tilpasser mediehåndteringen ut i fra hver enkelt artists ønsker og utgivelsens art. Mediestrategier skreddersys i forhold til skrivende presse, TV, radio og internett. Selskapet kan også bistå i planlegging og produksjon av musikkvideo, design av tilleggsmateriale med mer.

Nordic Records Star

Rådgivning

Nordic Records opererer med utradisjonelle verdier i en til tider urokkelig bransje. Hos oss er artisten i fokus, telefonen alltid påslått og døren åpen. Vi lytter og gir råd ut i fra artisten ståsted, ambisjoner samt vår erfaring og kompetanse.

Nordic Records Star

Studio / Mastering

Med et betydelig nettverk i ryggen er Nordic Records kapable til å tilby sine artister innspillingsstudioer i forskjellige deler av Norge. Avhengig av stilart, sjanger og bosted tilpasser selskapet innspilling etter artistens behov og ambisjonsnivå. Gjennom partnere i Norge og resten av Skandinavia tilbys også mastring av ypperste kvalitet slik at en utgivelse ikke skal lide skade i denne avgjørende prosessen i et prosjekt.

Nordic Records Star

Design

Gjennom selskapets kontaktnett jobbes det med flere forskjellige designere. Nordic Records kan bistå med tanke på den siste og en av de viktigste prosessene av en utgivelse nemlig innpakningen av produktet. I all støyen i markedet er det viktig med et cover som skiller seg ut, og ikke minst gir en forståelse av hva produktet inneholder. Husk bare hvor viktig coveret var da man sto og bladde i platehyllene da det var vinyl som gjaldt.

Aktuelle låter
  • play
  • pause
  • min volume
  • max volume
00:00
00:00

Philter

Jay Pray

Aries

Nordic Records A/S

  • Postboks 4669 Nydalen
  • Tlf: +47 97697977
  • 0405 Oslo
  • E-post: