Obs! Du bruker en svært gammel nettleser. Vi anbefaler å laste ned en moderne nettleser,
f.eks Mozilla Firefox, slik at du kan få en best mulig opplevelse av våre nettsider.

Om Nordic Records

Nordic Records


Vi er en annerledes tenkende servicebedrift som tilbyr kompetanse innenfor avgjørende faktorer i musikkbransjen. Selskapets organisasjon er liten og fleksibel, noe som gjør oss i stand til å takle bransjens nye hverdag og benytte kompetanse ved behov. Ansatte i selskapet er utstyrt med nødvendig erfaring og kunnskap fra alle sentrale områder av musikkbransjen, men fokuset på omlegging av selskapets strategi har vært avgjørende nå som det digitale salget er det viktigste. Vi er opptatt av å finne nye løsninger, og fungere som en partner fremfor beslutningstaker.

Vi ønsker å bidra med vår kunnskap ved å spre musikken ut i våre kanaler og nettverk slik at flest mulig får hørt musikken. Vi omfavner tjenester som Spotify som gir oss muligheten til å eksportere norsk musikk på en helt ny måte!

Vi skal være anerkjent som et uavhengig underholdningsselskap med basis i å utvikle og skape artister med nasjonalt og internasjonalt potensial. Selskapene ønsker å bevare og videreutvikle det unike ved norsk musikk. Vi skal oppdage og foredle nordisk musikk og presentere dette for et nasjonalt og internasjonalt publikum. Selskapet skal bearbeide produkter for å skape nye markeder og muligheter for sine artister. Nordic Records er en trygg partner og et fremtidsrettet selskap. Gjennom genuin musikkinteresse, kunnskapsrike og erfarne medarbeidere skal Nordic Records fungere som en pådriver for norske artister i en stadig mer internasjonalisert bransje uten barrierer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss på mail eller telefon

Kontakt oss

Kontakt oss

Daglig leder: Tor Eriksen Telefon: +47 97697977
Aktuelle låter
  • play
  • pause
  • min volume
  • max volume
00:00
00:00

Philter

Jay Pray

Aries

Nordic Records A/S

  • Postboks 4669 Nydalen
  • Tlf: +47 97697977
  • 0405 Oslo
  • E-post: