Obs! Du bruker en svært gammel nettleser. Vi anbefaler å laste ned en moderne nettleser,
f.eks Mozilla Firefox, slik at du kan få en best mulig opplevelse av våre nettsider.

Jane Helen RSS Icon RSS

Da verden gikk inn i årtusenskiftet gikk det Oslobaserte rockebandet Jane Helen på scenen.
Bandet har siden den gang besøkt scener over hele Norge. Når Jane Helen inntar scenen uttrykker de en kraft av dimensjoner, noe som forklarer hvorfor de ble presentert som "noen som har behov for terapi" i forkant av en veldedighetskonsert for Røde Kors. Dette handler derimot ikke om at bandet alltid må være så "ville" eller "gale". Det omhandler det faktum at bandet har en tendens til å uttrykke det de gjør på scenen med en intens innlevelse, slik at uttrykket blir en teatralsk opptreden.

De musikalske elementene er en solid blanding av raske rytmiske riff, myke harmoniske melodier, og mørkere og mer skitne rytmer. Resultatet er en eklektisk reise gjennom rock`n roll landskapet. Det finnes elementer av punk med i Jane Helens musikk, men de faller allikevel ikke inn i den typiske punkrock-båsen, da bandet byr på så adskillig mye mer.

Dette indierock fenomenet har blitt spilt på radio i Norge, Sverige, USA og Tyskland. Bandet har til og med havnet i bladet ElleGirl Korea, da bladet skrev en artikkel om det heteste innen Europeisk indie.

Jane Helen har gitt ut en EP og en CD, og de står nå klare med nytt materiale som vil gis ut som en digital EP våren 2012.

Jane Helen består av:
Vokalist Christine Litlekalsøy, bassist Dordi Drønen, Sandra Cecil Ekhdal og Solveig Vaaland på gitar og Thomas Golding som trakterer trommene.

MySpace

Eventkalender (klikk for mer info / billettkjøp)

Utgivelser

Jane Helen

Jane Helen

av Jane Helen

Nordic Night Vol.1

Nordic Night Vol.1

av Nordic Night

Streptocockus (EP)

Streptocockus (EP)

av Jane Helen

Video

Jane Helen på Facebook

Aktuelle låter
  • play
  • pause
  • min volume
  • max volume
00:00
00:00

Philter

Jay Pray

Aries

Nordic Records A/S

  • Postboks 4669 Nydalen
  • Tlf: +47 97697977
  • 0405 Oslo
  • E-post: