Obs! Du bruker en svært gammel nettleser. Vi anbefaler å laste ned en moderne nettleser,
f.eks Mozilla Firefox, slik at du kan få en best mulig opplevelse av våre nettsider.
Fastlane Flower

Fastlane Flower RSS Icon RSS

Fastlane Flower er rått og sårt på samme tid, men viktigst av alt, ærlig. Gå ikke glipp av denne kulturelle orgasmen, det er en intens og dramatisk opplevelse som må prøves, og nytes! 

Fastlane Flower startet for alvor høsten 2008 etter at Bodø-trioen Chris Slettvoll, Marius Sommernes og Michael Johansen igjen samlet seg, denne gangen i hovedstaden. Med på lasset hadde de med seg en bred live og banderfaring fra deres hjemby Bodø.

I Oslo brukte de god tid på finne de riktige menneskene. De skulle kvalifisere til trioens ambisjoner om å gjøre bandet til ett av Norges mest energiske, honningsøte og som Hank von Helvette så riktig sier det; pompøse band.

I 2009 var besetningen komplett; Eline Stølan, Jan Tore Varne og Alexander Klæboe var nå en del av Fastlane Flower. Allerede samme året lå planene for innspillingen av debutalbumet klare.

Bandet var aldri i tvil, når dette albumet først skulle spilles inn, da skulle det gjøres skikkelig. Vinteren 2010 gikk Fastlane Flower inn døren på Propeller music division studios og kjente duften av norsk musikkhistorie i veggene. Med på laget fikk de produsent Hans A. Horntveth Jansen, sammen ble det skapt magi.

Høsten 2010 signerte Fastlane Flower med Nordic Records og slapp debutalbumet ”Deadline” 24.januar 2011 som møtte gode kritikker i Norge og internasjonalt.   

 

Video

MySpace

Utgivelser

Deadline

Deadline

av Fastlae Flower

Anmeldelser

"Du kan merke deg navnet først som sist"

(Musikk fra Norge)

"Jeg anbefaler på det sterkeste Fastlane Flower sin debutskive Deadline, og nå skal jeg lene meg tilbake i godstolen å nyte musikken igjen"

(Norskmusikk.org)

"78/100"

(Femmemetal.net)

"80/100"

(Power of metal)

"9,5/10"

(Metallville)

Fastlane Flower på Facebook

Aktuelle låter
  • play
  • pause
  • min volume
  • max volume
00:00
00:00

Philter

Jay Pray

Aries

Nordic Records A/S

  • Postboks 4669 Nydalen
  • Tlf: +47 97697977
  • 0405 Oslo
  • E-post: